Ak Chcete Schudnúť, Zaraďte Do Svojej Stravy Vlašské Orechy

Video: Ak Chcete Schudnúť, Zaraďte Do Svojej Stravy Vlašské Orechy

Video: Ak Chcete Schudnúť, Zaraďte Do Svojej Stravy Vlašské Orechy
Video: Ешьте это, чтобы получить огромную пользу от голодания 2024, Septembra
Ak Chcete Schudnúť, Zaraďte Do Svojej Stravy Vlašské Orechy
Ak Chcete Schudnúť, Zaraďte Do Svojej Stravy Vlašské Orechy
Anonim

50 gramov vlašských orechov denne stačí na to, aby ste udržali pocit hladu na uzde, keď držíte diétu a strácate požadovanú váhu, ukazuje nová štúdia citovaná denníkom Daily Mail.

Konzumácia vlašských orechov riadi chuť do jedla a pomáha pri sýtosti, hovorí doktorka Olivia Fart, vedúca lekárskeho centra Beth Israel Dickens v Bostone.

Vedci tvrdia, že konzumácia vlašských orechov počas diéty zvyšuje mozgovú činnosť a zvyšuje disciplinovanosť ľudí. Z tohto dôvodu je menej pravdepodobné, že nás zláka nezdravé jedlo.

Vedeli sme, že vlašské orechy zlepšujú kvalitu mozgovej činnosti, ale bolo skutočným prekvapením zistenie, že ovládajú pocit sýtosti, tvrdia vedci.

K objavu došlo po tom, čo 10 dobrovoľníkov s nadváhou podstúpilo 5-dňovú diétu. Prvá skupina spolu so zdravým raňajkovým smoothie dostali 48 gramov vlašských orechov, zatiaľ čo druhá skupina orechy nedostávala.

Účastníci potom podstúpili magnetickú rezonanciu, ktorá ukázala, že prvá skupina mala zvýšenú mozgovú aktivitu spojenú s kontrolou chuti do jedla.

Vlašské orechy
Vlašské orechy

Dobrovoľníci tiež tvrdia, že sa po vyrušení po zjedení vlašských orechov cítili plnší.

Vlašské orechy sú bohaté na zdravé tuky, ktoré zlepšujú metabolické procesy u ľudí s cukrovkou typu 2. Podľa štúdie by dospelí s týmto ochorením mali jesť 50 gramov vlašských orechov denne nalačno, aby si mohli regulovať hladinu inzulínu.

Mali by ste tiež jesť škrupinu z vlašských orechov. Šupka má mierne horkastú chuť, ale skúste si na ňu zvyknúť. Viac ako 90% antioxidantov vlašských orechov sa nachádza v škrupine, čo znamená, že je zdravšie konzumovať aj túto časť.

Pre najlepší vplyv na svoje zdravie tiež vždy konzumujte orechy, ktoré sú surové a ekologické.

Odporúča: