Schudnete - Musíte Poznať Základné Pravidlá

Video: Schudnete - Musíte Poznať Základné Pravidlá

Video: Schudnete - Musíte Poznať Základné Pravidlá
Video: Основы YouTube для авторов: как загружать и монетизировать видео 2024, Septembra
Schudnete - Musíte Poznať Základné Pravidlá
Schudnete - Musíte Poznať Základné Pravidlá
Anonim

Ak plánujete s diétou začať v najbližších dňoch, musíte vedieť niekoľko základných vecí.

- čaj na chudnutie nie je bezpečný. Neexistujú absolútne neškodné prípravky. Čaj na chudnutie je kombináciou močopudných a laxatívnych bylín. Nie sú dobré pre telo.

- Pôst je užitočný, ale ak je aplikovaný prefíkane. Nie je možné schudnúť hladom. Spočiatku začnete veľa chudnúť, ale keď diétu ukončíte, veľmi rýchlo sa vám vráti.

- Váš úhlavný nepriateľ je cholesterol. Nerobte všeobecné chyby tým, že sa pripravíte o výrobky, ktoré obsahujú cholesterol. Ak sa ich úplne vzdáte, riskujete problémy s menštruačným cyklom. Cholesterol slúži ako surovina na výrobu pohlavných hormónov.

- Zaručuje vegetariánstvo štíhlu líniu? Nie je to celkom tak. A vegetariánska strava môže spôsobiť, že človek bude tučný, ak nebude brať do úvahy kalórie a začne sa prejedať. Oddelene môže odmietnutie živočíšnych bielkovín spôsobiť samostatné ochorenie alebo poškodiť telo.

Strata váhy
Strata váhy

„Môže žalúdok ležať?“Umelé plnenie žalúdka celulózovou stravou spôsobuje, že telo odstraňuje užitočné látky a minerály. Táto diéta môže navyše spôsobiť zápchu.

- Normalizuje cvičenie vždy váhu? Nie vždy. Ak sa takéto experimenty vykonávajú, mali by sa začať postupne a nepretržite. Ak náhle podstúpite veľkú fyzickú námahu, môžete zhodiť pár kíl, ale dostaví sa opačný efekt - dvojnásobný návrat nadváhy.

- Túžba schudnúť je vždy založená na očistení tela od toxínov. Je dobré vykonať takýto čistiaci program. Ale za to musíte zmeniť svoj životný štýl. Zdroje ľudského tela sú obrovské. Len nezabudnite piť oveľa viac čistej vody.

- Znížte množstvo jedla. Telo si zvykne na zmenu stravovacích pravidiel za dva mesiace. Dávka sa potom môže opäť znížiť. Znížením množstva jedla, ktoré jeme, pomáhame telu normalizovať metabolizmus. Toto by mal robiť každý, kto má nadváhu.

- Nejedzte po 18:00. Toto pravidlo vždy funguje, musíte sa ho však riadiť. Ak skončíte v práci o 20:00 a ste doma po 22:00, jednoducho vynechajte večeru.

Odporúča: