Na Nôž Proti Vysokému Cholesterolu

Video: Na Nôž Proti Vysokému Cholesterolu

Video: Na Nôž Proti Vysokému Cholesterolu
Video: Черноплодная РЯБИНА - Фильм 1. Секреты САДОВОДА. Много Теряете не сажая её!!! Chokeberry 2024, Septembra
Na Nôž Proti Vysokému Cholesterolu
Na Nôž Proti Vysokému Cholesterolu
Anonim

Vinníkom vysokého cholesterolu sú tuky. Cholesterol upcháva cievy, zvyšuje krvný tlak a zvyšuje tak riziko mŕtvice a infarktu.

Lekári predpisujú lieky a ťažké diéty na zníženie hladiny cholesterolu. Nedávno však vedci dokázali, že existuje oveľa ľahší spôsob, ako sa vysporiadať s tukom. Musíme si len vybrať, čo do svojej stravy zaradíme.

Niektoré výrobky nielenže nepridávajú kilá navyše, ale vďaka niektorým špecifickým vlastnostiam spaľujú prebytočný tuk. Prítomnosť väčšieho množstva týchto potravín je jedným z najefektívnejších a najtrvácnejších spôsobov chudnutia a regulácie hmotnosti.

Pravidelná konzumácia polovice grapefruitu alebo 150 gramov ovocného džúsu počas každého jedla môže znížiť našu váhu za 2 týždne až o 2 kilogramy, tvrdia odborníci na výživu. Grapefruit znižuje hladinu inzulínu a tým znižuje chuť do jedla.

Grapefruit
Grapefruit

Zelený čaj zabraňuje tvorbe rakovinových buniek a pomáha predchádzať srdcovo-cievnym ochoreniam. Zelený čaj má tiež priaznivý vplyv na metabolizmus tela. Ak vypijete 5 šálok zeleného čaju denne, spálite 70 - 80 kalórií.

Pikantné korenie pomáha topiť tuk. Spôsobujú potenie a zvyšujú srdcovú frekvenciu. To zase urýchľuje metabolizmus.

Odtučnené mliečne výrobky bohaté na vápnik zvyšujú produkciu vitamínu D. Podporuje bunky, aby spaľovali viac tukov.

Ak nepijete dostatok vody, chudnutie bude pre vás dosť náročné. Nedostatok tekutín v tele spomaľuje metabolizmus, vedie k zníženiu hladiny glukózy v krvi, k únave a spôsobuje bolesti hlavy.

Odporúča: