Trojdňová Diéta S Medom Okamžite Chudne

Video: Trojdňová Diéta S Medom Okamžite Chudne

Video: Trojdňová Diéta S Medom Okamžite Chudne
Video: Как похудеть без таблеток и диет!!! Вкусный и полезный Напиток для похудения 2024, Septembra
Trojdňová Diéta S Medom Okamžite Chudne
Trojdňová Diéta S Medom Okamžite Chudne
Anonim

Diéty sú hlavným opatrením pri chudnutí. Nie je lepší spôsob, ako schudnúť a zmeniť svoju postavu rýchlo a s minimálnym úsilím. To je možné pri medovej diéte.

Diéta s medom nie je dlhá, ale výsledky sú viac ako uspokojivé. Je to spôsob, ako si človek v krátkom čase dopraje rozkoš a zmení svoju postavu. Nemýľte sa však - režim, hoci je krátky, je mimoriadne extrémny a ťažký a vyžaduje vôľu a odhodlanie.

V strave s medom sa berie včela a najlepšie - domáci med. Čím je výrobok čistejší, tým rýchlejšie uvidíte výsledky. Toto je určite jedna z najjednoduchších diét. Dôležité je začať.

Šálka medu obsahuje obrovské množstvo kalórií. Nie je v ňom však žiaden tuk. Množstvo bielkovín je asi gram. Keď sa užíva často a v malom množstve, zasýti vďaka množstvu vitamínov a minerálov v jeho zložení.

Medová diéta je zameraný predovšetkým na očistu tela od všetkého nepotrebného a jedovatého pre neho. Keď vylúči toxíny, uvoľní sa a rýchlo spáli prebytočný tuk. Tento stravovací plán vedie k 100% zmene - pokiaľ budete dodržiavať všetky pravidlá.

Med
Med

Medová diéta trvá 3 dni. Denná dávka je nasledovná - 2 lyžice. čistý med sa rozpustí v pohári horúcej vody. Dobre premiešajte a vypite. Toto je jediná vec, ktorú môžeš prijať.

Ľahko pripravený nápoj sa pripravuje každý z troch dní. Denne je možné užiť až celkovo 150 g medu. Kombinujte s čo najväčším množstvom vody.

Bylinkový čaj je povolený počas troch dní. Strava je vhodná len pre zdravých ľudí. Okrem čaju, vody a medu sú absolútne zakázané všetky sacharidy, mäso, ťažké jedlá a mliečne výrobky.

Po ukončení diéty s medom sa produkty zavádzajú do jedálnička postupne. Nasledujúce tri dni jedzte iba polievky a občerstvenie. Na záver sa do ponuky pridá biele kurča bez kože.

Strata váhy
Strata váhy

Mesiac po diéte je dobré vyhnúť sa vyprážaným jedlám. Je to z dôvodu rizika jojo efektu. Ak budete postupovať podľa všetkého, čo bolo doteraz povedané, staré kilá sa už nikdy nevrátia.

Odporúča: