Melounová Diéta

Video: Melounová Diéta

Video: Melounová Diéta
Video: Jak rychle a efektivně zhubnout? | Nejlepší dieta na hubnutí a detoxikaci 2024, Septembra
Melounová Diéta
Melounová Diéta
Anonim

Vodný melón je vhodný na chudnutie, pretože obsahuje výživné látky a zároveň je nízkokalorický. Červená časť vodného melónu obsahuje ľahko stráviteľné sacharidy, bielkoviny, vitamín C, vitamín B1 a B3, kyselinu listovú, horčík, draslík, železo, fosfor a deväťdesiat percent vody.

Sto gramov melónu obsahuje tridsať kalórií. Celulóza obsiahnutá v melóne je dobrá pre dobré fungovanie žalúdka a znižuje škodlivý cholesterol.

Vodný melón pomáha odstraňovať toxíny a toxíny z tela, ako aj malé zrnká piesku a kameňov. Vodný melón je produkt, ktorý neutralizuje kyslé procesy.

Podstatou melónovej diéty je konzumovať iba melón po dobu piatich dní. Jedzte jeden kilogram vodového melónu na každých desať kilogramov hmotnosti.

Melounová diéta
Melounová diéta

Ak ťažko znášate, zjedzte dva alebo tri krajce ražného chleba. Po piatich dňoch sa prísna strava preorientuje na udržiavaciu terapiu melónom - melón sa konzumuje iba na večeru.

Raňajky zahŕňajú musli alebo ovocie, obed - rybie alebo kuracie so zeleninovým šalátom a trochou syra. Táto diéta sa dodržiava desať dní.

Za pätnásť dní diéty môžete zhodiť desať kíl. Melounová strava je organizmom dobre znášaná, redukuje nadváhu vylučovaním nadbytočných tekutín.

Melounová diéta pomáha normalizovať metabolizmus. Diétu s melónom môžu nasledovať hypertonici, ľudia s alergiou a ochorením pečene.

Nebezpečenstvo melónovej diéty je v silnom diuretickom účinku tohto ovocia. Vďaka tekutinám stráca telo veľa sodíka a draslíka, ktoré sú dôležité pre srdce.

Odporúča: