Päť Sladkých Dobrôt Pre Stravu

Video: Päť Sladkých Dobrôt Pre Stravu

Video: Päť Sladkých Dobrôt Pre Stravu
Video: ПЕРВЫЕ ПОСЛЕВОЕННЫЕ ГОДЫ. ВОСТОЧНАЯ ПРУССИЯ. КАЛИНИНГРАД. ИСТОРИИ ПРОФЕССОРА. КОП ПО ВОЙНЕ 2024, Septembra
Päť Sladkých Dobrôt Pre Stravu
Päť Sladkých Dobrôt Pre Stravu
Anonim

Všetci sa niekedy chceme rozmaznávať niečím sladkým, ale zastavíme sa zo strachu, že priberieme. Málokto vie, že existujú sladkosti, ktoré nepriberajú.

Odborníci na výživu zostavili jednoduchý zoznam piatich produktov, z ktorých nemá zmysel sa obmedzovať.

- Cukor je možné nahradiť medom. Je to chutné a zdravé a môžeme ho pridať k našim každodenným raňajkám s ovsenými vločkami alebo musli.

Ak zrazu máte chuť na niečo sladké, prehltnite lyžicu medu. Nie je nasýtený tukmi a nespôsobuje celulitídu, vysvetlili odborníci.

- Nedokážete si predstaviť život bez čokolády a nie je potrebné to robiť, pretože tmavá čokoláda nie je pre postavu škodlivá.

Tmavá čokoláda predchádza rakovine a srdcovo-cievnym ochoreniam. Je dôležité vedieť, že aby sa nenaplnilo, percento kakaa by nemalo byť nižšie ako 80%.

- Cukríky tiež nemajú vysoký obsah kalórií, ak sú bez polevy a náplne. Niektoré môžu byť dokonca užitočné, pretože sú bohaté na bielkoviny.

- Marmeláda je ďalším produktom v zozname lahodných a neškodných cukroviniek. Neobsahuje takmer žiadny tuk, znižuje hladinu cholesterolu a odstraňuje toxíny z tela.

- Sušené ovocie je dobrou alternatívou k vysoko kalorickým koláčom a croissantom. Málokto pozná pozitívne vlastnosti sušených sliviek, hrozienok alebo sušených marhúľ.

Lekári tvrdia, že sušené ovocie je najužitočnejšie ráno.

Odporúča: