Ak Jete Raz Denne, Telo Zje Svaly

Video: Ak Jete Raz Denne, Telo Zje Svaly

Video: Ak Jete Raz Denne, Telo Zje Svaly
Video: Я работаю в Частном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, Septembra
Ak Jete Raz Denne, Telo Zje Svaly
Ak Jete Raz Denne, Telo Zje Svaly
Anonim

Štúdie talianskych odborníkov na výživu preukázali, že pri diéte, v ktorej jete jeden až trikrát denne, ho prijímate oveľa viac, ako keď jete 5-6 krát denne.

Základným pravidlom zdravého stravovania je jesť každé tri hodiny. Dodržiavanie tohto pravidla vám aj pri rovnakom príjme kalórií umožňuje ľahšie a rýchlejšie chudnutie, tvrdia odborníci na výživu.

Nemôžete jesť častejšie, pretože trávenie trvá asi 2-2, 5 hodín, a ak budete jesť skôr, ako dôjde, predchádzajúce jedlo sa stále nebude tráviť. Jesť 5-6 krát denne vám umožní udržať vysokú hladinu metabolizmu.

To spôsobí, že budete rýchlejšie spaľovať kalórie. Okrem toho je časté jedenie jednou z najlepších metód riešenia nadmernej chuti do jedla. Ak viete, že sa o tri hodiny najete znova, práve teraz sa nebudete tlačiť.

Ak jete raz denne, telo zje svaly
Ak jete raz denne, telo zje svaly

Tento spôsob stravovania nemá vedľajší účinok ako väčšina diét, pri ktorých vás od hladu neustále bolia žalúdky a môže vám dokonca ochorieť.

A ak jete iba zriedka - tj. raz alebo dvakrát denne vaše telo ničí svaly namiesto tuku a po výdatnom jedle hladina inzulínu poskočí.

Vďaka tomu sa kalórie premieňajú na tuk. Aj keď nechodíte často do posilňovne, podkožný tuk premení vaše telo na nadýchané rôsolovité, aj keď na prvý pohľad schudnete.

Odporúča: