Ako Zjesť 1 Kg Jedla Naraz A Schudnúť?

Video: Ako Zjesť 1 Kg Jedla Naraz A Schudnúť?

Video: Ako Zjesť 1 Kg Jedla Naraz A Schudnúť?
Video: Как ПОХУДЕТЬ или как НАБРАТЬ вес? Му Юйчунь. 2024, Septembra
Ako Zjesť 1 Kg Jedla Naraz A Schudnúť?
Ako Zjesť 1 Kg Jedla Naraz A Schudnúť?
Anonim

Napriek nepredstaviteľne populárnej teórii, že samostatná strava vedie k chudnutiu, skupina bulharských odborníkov na výživu tvrdí, že vyvážená strava má na chudnutie oveľa väčší vplyv.

Odborníci v oblasti topenia tukov dokonca veria, že príjem kilogramu kilogramu a pol jedla je niečo celkom bežné. Samozrejme, toto množstvo živín musí byť starostlivo vybrané a obsahovať látky potrebné pre organizmus, bez toho, aby ste to prehnali.

Podľa odborníkov na výživu je tajomstvom chudnutia po zjedení kila jedla množstvo a rovnováha bielkovín, sacharidov a tukov. Zohľadnili pri vývoji novej stravy s neoficiálnou tradíciou v ľudovej psychológii - každý sviatok bulharský prijímal obrovské množstvo jedla, prejedal sa a stále jedol.

Špecialisti stimulujú taký intenzívny spôsob príjmu živín, ale na tento účel dávajú svojim zákazníkom konkrétne množstvá každého produktu alebo pokrmu.

Pokiaľ ide o oddelenú stravu, odborníci vysvetľujú, že podľa nich platí, že ak človek rád jesť oddelene, nech to robí, ale jeho skúsenosti ukazujú, že vyvážená strava je mnohokrát chutnejšia a lepšia ako samostatná strava.

Podľa nich človek okrem fyzickej chudne aj psychicky. Ak človek abstinuje a trpí neustálou depriváciou, ihneď po ukončení diéty sa vrhne na potraviny, ktoré mu boli predtým odobraté, a účinok stravy sa stratí.

Samostatné jedlá
Samostatné jedlá

Množstvo jedla závisí aj od pohlavia. Muži zvyčajne potrebujú viac energie a živín ako ženy. Pre reguláciu hmotnosti je dôležité naučiť sa jesť, keď máte hlad, a neprestávať, kým sa necítite plní.

Ľudia ho však radi jedia z nudy, zo zvyku, aby si vylepšili náladu, v dôsledku čoho rýchlo priberú kilá navyše, tvrdia odborníci.

Odporúča: